Przedstawiamy ulotkę przygotowaną przez studentów z Uniwersytetu Medycznego im. Piastów Śląskich we Wrocławiu
we współpracy z Ministerstwem Edukacji i Nauki. Materiał zawiera najważniejsze informacje dotyczące m.in. przyczyn
omdleń, ich charakterystycznych objawów czy sposobów na zmniejszenie ryzyka omdleń.
Technik żywienia i usług gastronomicznych, klasy 1-5
Technik usług fryzjerskich, klasy 1-5
Technik ekonomista, klasy 1 -5
Branżowa Szkoła I stopnia, klasy 1-3
Terminy egzaminów poprawkowych
28 sierpnia 2023, godz. 9.00
1. Wydawanie dań
2. Podstawy gastronomii
3. Matematyka
4. Przygotowanie dań
5. Komputerowe gospodarowanie zasobami
6. Planowanie procesów transportowych i spedycyjnych
7. Planowanie żywienia
8. Przyjmowanie i magazynowanie żywności
29 sierpnia 2023 r., godz. 9.00
1. Gastronom na rynku pracy
2. Matematyka (klasa 1 bt i 1 stb)
3. Język niemiecki
4. Procesy fryzjerskie
5. Zasady żywienia
6. Język polski
7. Język angielski
8. Fizyka
Strona 29 z 295
«startPoprzedni artykułNastępny artykułkoniec»Odwiedza nas 18 gości oraz 0 użytkowników.